fredag 14. november 2008

Uvenner med krem

Irish Coffee-politiet aksjonerte denne gangen på Grønland. På Venner begås alle de vanlige regelbruddene (særlig §1 og §2).

I tillegg bruker de i et tannhelseperspektiv uforsvarlige mengder sukker.Enkelte vil hevde at jeg burde la tvilen komme Venner tilgode, fordi kvelden ble såpass fuktig etterhvert at jeg ikke er sikker på hva annet jeg drakk. Men jeg er temmelig sikker på at jeg drakk Irish Coffee, det hadde jeg nemlig et bilde av.Jeg stoler derfor såpass mye på min vurderingsevne at jeg kan gi Venner den karakteren de fortjener - nemlig bortimot stryk.

098237C0-AE2C-4B52-8611-94C1D6F72B12.jpg

1 kommentar:

  1. Nei, takke meg til hotellbaren på Trudvang hotell på Rena;) For øvrig godt å se at det finnes ildsjeler som engasjerer seg for irskekaffi fremdeles; det toget har jeg hoppet av for lengst, må jeg innrømme.

    SvarSlett